Tillbaka till rutinerna

| Postat i: Träning
1
Hej! Helgen har varit full med skojjigheter. Det började med alla hjärtans dag på fredag. I lördags var Björn och jag bjudna på parmiddag hos Alex och Sara. De hade gjort fyra rätters middag och allt var supergott!
 
Igår så var alla lite sega och då bestämde vi oss för att avrunda helgen på relaxen och roligheter på Himlabadet. Det var välbehövligt och så jäkla skönt! Kvällen avslutades med en film i sängen, som jag somnade till...
 
Men nu är det back to routines! Gröten är i magen, kaffet är på igång sedan knallar jag och Björn iväg till gymmet
 
Vad ska ni träna idag?
 
 
 

Hittills till Tillbaka till rutinerna


ErikaJ

Kan man äta gröt både till frukost och middag? Jag äter gröt till frukost blandat med frön, kanel och havremjölk. Och ett ägg.
Jag äter lunch och middag på jobbet. Lunch typ kyckling och ris eller kyckling med kokta grönsaker . Ibland serveras det ingen bra middag på jobbet och då tänker jag mig att jag lika gärna kan äta gröt. Men då blir det kanske för mycket kolhydrater och för lite protein. Men det skulle vara bra att ha ett mål som är hyfsat nyttigt lätt att fixa som alltid finns i skafferiet. Jag avskyr att laga mat.

Svar: Har svarat på din fråga i det här inlägget :) http://nannasnowblack.blogg.se/2014/february/svar-pa-kommentar-kan-man-ata-grot-till-bade-frukost-och-middag-2.html
Sandra
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: