Mycket har hänt sen sist

| Postat i: Träning
0

Hallå, är det någon kvar? Jag kunde nästan höra mitt eget eko (!) Oj vilken lucka det har blivit i bloggen! Men jag lever fortfarande! Det har hänt mycket sen sist, såväl positiva som negatvia saker. Men jag tycker vi fokuserar på det positiva va? 

Jag har äntligen blivit bättre i ryggen/nacken. Har gått till en sjukgymnast fyra gånger nu och det har gjort underverk vågar jag påstå. Jag har fått svart på vitt vad problemet är - jag har överansträngt nacken. Jag kör fortfarande lätta vikter men hoppas på att kunna köra på tyngre och tyngre inom några veckor. 

Den största förändringen som har skett är att jag och Björn har hittat tillbaka till varandra (alla som grattade sa "Äntligen" haha!) Han var min första riktiga kärlek och det känns ofattbart att man kan hitta tillbaka till varandra tre år senare och bli kärare än någonsin.

Nu får jag ta att bli bättre på att uppdatera, men jag hoppas att ni har överseende, det är inte så roligt att skriva en träningsblogg när man inte har tränat pga värk.


Jag älskar dig, min älskling, mitt allt 2013-11-14
 
 
Hittills till Mycket har hänt sen sist

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: