Living in a pink world...

| Postat i: Mode & sånt, Recept, tips om träning, kost & hälsa, Träning
0 


Rosa tights
// Shorts // Träningsset (slut i just den här färgen!) // Smartshake


Jag skulle verkligen inte tacka nej till de här godsakerna! Mycket roligare att träna med snygga kläder och accessoarer, inte sant? Skrikrosa är riktigt jäkla snygg färg, speceillt på träningskläder.

Motorcyklar och skägg

| Postat i: Träning
0
 
Hej! Igår hade Hemmakväll någons sorts galen Sons of Anarchy-dag. Införskaffade första säsongen för en krona (!!!) och fjärde och femte säsongen för 149 kr/st. Jäkla kap alltså! Så just nu byter jag ut perfekta outfits och intriger (Gossip Girl såklart) mot skägg, motorcyklar och skinnvästar. Me like
 
Vilken är er favorit TV-serie?

 

Svett och kondition!

| Postat i: Träning
2
 
 
Hej på er! Körde igenom ett konditionspass idag. Vågade på mig lite jogging och cykel också, skönt med lite svett! Kände av ryggen liiiiiiite. Men inte så pass mycket att jag tänkte bränna mina träningskläder och bli en Mcdondals-vare-dag-tjockis. Även om tanken slog mig! Ehh. 
Det är tålamod som jag måste ha nu. Ett jäkla tålamod. Sen att jag inte är världens bästa person när det gäller tålamod är en annan sak...
 
Nu ska jag äta!

 

I'm back, baby!

| Postat i: Träning
0
 
 Tja! Åh vad skönt det var att vara tillbaka på gymmet idag! Det var så härligt att känna pulsen slå och svetten rinna, ah!
 Det fick bli 60 minuters PW på löpbandet, lite lagom lugnt så här i början. Jag hoppas att jag kan köra ben lite senare i veckan. Men ryggen kändes i alla fall bra idag, och det är ju alltid något!

 Nu ska jag åka iväg till Pauliina och fira att tentan är över, ost och vin står på menyn!
 
Och favvomuskelgrupperna - ben och rumpa - fick ju faktiskt arbeta idag!

 
 
 
 

En månad sedan...

| Postat i: Träning
0
 
God morgon! Känner mig löjligt pirrig och.. förväntansfull(?) inför dagens träningspass. Tänkte dra till gymmet efter att jag lämnat in hemtentan på skolan. Men idag blir det bara PW/jogg på löpbandet, vill ta det jäkligt lugnt nu så här i början. Idag är det precis en månad sedan jag tränade på grund av värken. Hur sjukt?!
 
Hörde precis på nyheterna att kosttillskottet Craze ska förbjudas. Haha! Är förvånad att det inte har förbjudits än, det var ju bara en tidsfråga. 
 
Ha en fin dag, hörs sen!
 

Nyheter efter besök hos VC

| Postat i: Träning
0
 
 
Hej! Sorry för usel uppdatering. Men det har varit jäkligt mycket plugg och sånt nu så har faktiskt bortprioriterat bloggen ett tag.
 
Ni som har hängt med ett tag vet ju att jag har skadat mig efter att ha "knicksat till" nacken under ett träningspass som sedan ledde till smärta  i bröstryggen. Efter flera besök hos naprapaten och voltaren- och alvedonskur så blev det ändå inte bättre. Men härom veckan testade jag att sova i en annan säng som är mycket hårdare än min vanliga, och hör och häpna - äntligen blev det bättre i ryggen! Det kändes ju inte jättekul att det är på grund av min säng som jag inte har blivit bättre. Så tidigare den här veckan bar jag mig iväg och köpte en stor och ny (hård) säng. Den tar upp nästan halva rummet. Och eftersom jag inte har några sängben ännu så känns det som att ligga på en stor flotte, exotiskt!
 
I alla fall, jag besökte vårdcentralen i fredags och fick glädjande besked.Jag har INTE fått någon typ av skada, exempelvis slitskada. Utan jag har fått en överträningssmärta. Det är som jag anade: jag är övertränad. Det är ju sånt som man bara läser i tidningar och sånt. Inte kan väl jag få det?
 
Men till min stora lycka så sa läkaren att jag kan börja med löpning och lätt styrkeäträing redan nu. Och jag kommer sakta men säkert kunna börja köra tyngre om en månad. Läkaren sa också att jag ska undvika att träna muskeln pectoralis, så det är bara att hålla sig ifrån chins bland annat.
 
ÄNTLIGEN kan jag börja träna igen!

New darlings (lite MC-kåt!)

| Postat i: Mode & sånt
2
ÄNTLIGEN! Det pirrar i mig av lycka! Ni vet den där känslan som kommer när man äntligen ha fått något som man verkligen vill ha? Den känslan har jag nu! För några veckor sedan spanade jag in ett par dösnygga stövlar i mc-modell med nitar och andra snygga detaljer. Eftersom jag tyckte att de var för dyra så köpte jag dom inte. Men igår kunde jag bara inte hålla mig längre. Jag var tvungen att köpa dom. 

Älskar att de redan ser lite slitna ut. Och eftrsom att de är i äkta skinn så blir dom bara snyggare med åren. I väntan på säsong sex av Sons of Anarchy får jag strutta omkring i stövlar med en touch av mc-style så länge. Oppa mc-style!

 

First day!

| Postat i: Allmänt
0
 
Hej allesammans! Skönt att vara tillbaka på universitetet? Ja och nej. Ja - för att det är kul att träffa kompisar och man får tillbaka rutinerna (och jag behöver inte tänka riktigt lika mycket på att jag inte kan träna..) men nej - för att jag vet vad som väntar med myyyycket plugg, c-uppsats and so on.
 
Röda läppar, vita jeans och en jeansblus fick det bli första dagen till ära!