Sons

| Postat i: Träning
1
 
Hej! Idag har det varit plugg på schemat! Är så toktrött nu att jag ska se till att sova minst åtta timmar inatt så jag vaknar pigg (?) och utvilad.
Kvällen kommer att spenderas i komatillstånd i soffan, och i skafferiet står det en Nutellaburk. Vi har en kamp emot varandra. Näää nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Sons, jag är helt beroende!

 
 
 

Att sakna någon

| Postat i: Träning
1
Vet ni vad som kan vara jobbigt skönt och på samma gång? - Att sakna någon. Det är jobbigt att sakna en viss person och känna att hen (hen kan du vara själv, gubbkärring!) fattas. Men känslan som kommer när man till slut får träffa personen slår det mesta, eller hur?
Ibland kan avståndet mellan personerna göra det hela ännu mer påtagligt. Som att varje mil emellan förstärker saknaden ytterligare. Men jag tror att det är bra att få sakna. Man behöver sakna för att känna att man lever. Om livet bara går fram som på räls utan att man får sakna, gråta eller ens skratta så glömmer man bort vad man egentligen känner, för att allt går på rutin. 
Vilket flummigt inlägg, men ville bara skriva av mig lite.Det är som med biskvier, skulle beskvier vara lika gott om man åt dom varje dag? Nej.
Skämt åsido. Biskvier borde ingå i kostcirkeln.Pump it up!

| Postat i: Träning
2
 
Hej! http://nannasnowblack.blogg.se/?tmp=135411Var på gymmet tidigare än vanligt idag, kvart i elva, riktigt skönt att träna tidigt! Körde igenom hela kroppen och än så länge känns det bra! Håller alla tummar och tår på att jag kan fortsätta träna mer och mer och tyngre och tyngre. Det jag måste ha är tålamod. Mycket tålamod! Idag har jag faktiskt lite ont i nacken... hoppas det är något tillfälligt bara.

Lite pump fick man allt idag, gött!

Är det någon mer som tränat idag?

 
 
 

Me wanties

| Postat i: Mode & sånt
1
De här sakerna skulle gärna få följa med mig hem i höst!
// Neonfärgad mösas HÄR // Rosa mössa HÄR // Snapback-keps HÄR //Just Do It tights HÄR
// Vit tröja HÄR // Väska HÄR //
 

Jag vill powerwalka!

| Postat i: Träning
0
Hej! Oktober bjuder på ännu en solig höstdag. Jag skulle mer än gärna ta en PW i spåret idag, men gårdagens PW/jogg gör sig tyvärr påminda i höfterna, eller rättare alldeles nedanför höfterna. Får ibland ont just där när jag PW:ar eller när jag springer, it sucks! Får passa på att göra lite nytta som att plugga i stället!

Testade att väga mig idag (alla byggarmänniskor bah: WHY?!) Jag har gått ner några kilon, men dessvärre så är det nog en del muskler... Men man kan ju alltid hoppas att det inte bara är det!
 
 

Likt en väsande rosa orm

| Postat i: Träning
0
Tja! Det fick bli en kylig men härlig PW kombinerad med löpning i spåret idag. Fick upp flåset riktigt ordentligt och det kändes som jag väste när jag andades.. Trånga luftrör? Dålig kondis? Hur som helst så sprang jag vidare likt en väsande rosa orm (?) och avslutade med en proteindrink, riskaka och lite stretch. Skön-t!


Lite form

| Postat i: Formbilder
1
Hej! Känns skönt att inte vakna upp svullen efter två "ätardagar" aka dagar jag får äta vad jag vill. Men jag har inte gått lös och ätit allt som kommit över min väg, så det kan ju vara en anledning. Just det där med att överäta när man har sina ätardagar är inte så bra. Det kan vara lätt hänt att man bara vill passa på och frossa i sig när man har ätit cleant en hel vecka, men det är inte så bra för kroppen. Den blir ju minst sagt lite chockad av allt socker hehe! Se ätardagar som en chans för kroppen att få lite extra energi att ta från till träningen!

Idag skiner solen och och det är friskt utomhus, vad passar bättre än en PW/löptur? Men det får bli lite senare. Hoppas ni får en fin dag!


Sakta fram!

| Postat i: Musik och nöje, Träning
1
Hej! Jag har ju blivit sjukt dålig på att uppdatera här, men ibland får man prioritera lite. Har haft mycket plugg, förra helgen spenderades i finaste bubblan och den här helgen har hittils bestått av bio. Jag och Jimmy såg Insidious chapter 2 igår. Och jag säger då det, jäklar vad läskig den var, läskigare än ettan. Jag gav ifrån mig några (ofrivilliga) skrämda skrik och höll därefter för mun med ena handen och skymde ögonen med håret. Tjejbeteende! 

I förrgår styrketränade jag äntligen! Det var nästan 2 månader sedan sist. Visst har jag varit duktig som INTE har tränat? Syftar på överträningssmärtan som har förstört för mig. Ska köra nästa vecka också, sakta men säkert ska jag ta mig fram!