Tips för att träna greppstyrkan!

| Postat i: Träning
1
 

Torsdag 27/6 klockan 19:40


Oh yes, rygg och axlar! Ska jag aldrig tröttna på det? NÄ. Idag körde jag marklyft, har inte gjort det på länge pga av dålig tajming då jag oftast har träningsvärk i baken. Idag markade jag bara 80 kg. Eller iof är det inte så bara eftersom jag som mest har markat 92,5 kg. I ärlighetens namn så var det till stor del greppstyrkan som tyngde (tyngde, kul!!) jag har inte tränat grepppstyrkan på länge heller (hallå hur går det med rutinerna?!) och det märks löjligt mycket! 

Och jag måste ju tipsa er om en sån jäkla bra sak!! Är ni också svaga i händerna, så testa en sån simpel och old school sak som HAND GRIPS. Dom har verkligen hjälpt mig (ignorera att jag just nu låter som en nytroende som precis funnit Gud..) Men det är så värt att testa!
Bland annat HÄR kan ni hitta hand grips.

En annan sak som kan träna upp geppstyrkan är att ställa sig i ex smithen och bara stå och hålla i stången. Vila sedan och upprepa. 

Hand grips:
 

Oljigt och svettigt!

| Postat i: Träning
2
Måndag 24/6 klockan 22:00

Oj så skönt att lämna midsommarafton bakom sig! Missförstå mig rätt, jag har haft superkul, men ack (vem skriver ens så??) så mycket onyttigheter jag proppat i mig.
 
Eftersom det var ben som stod på schemat idag fyllde jag på med två mål käk innan. Passade på att steka ute i solen också. Bokstavligen. Smörjde in mig i tanning oil och låg oroat och pressade medan måsar flög ovanför mig och sen stannade en traktor alldeles bredvid mig. Haha jobbigt. 

Blaskade av mig lite i handfatet och drog på lite deo och sedan drog jag lite smått oljig till gymmet. Jag svettades sååå mycket. Plus att jag var oljig. Jag kan ju inte ha sett riktigt klok ut haha..
 
 
 

Boxning!

| Postat i: Träning
0
Tisdag 19/5 klockan 22:14

Hey! Jag har varit sugen på det ett tag, så idag tog jag tillfället i akt att gå på boxning med Björn. And i liked it! Det var jobbigt, svettigt, krävande. Just the way I like it! Jag slog och slog, hoppade och hoppade. Synd bara att det här var sista passet för sommaren. Håller tummarna på att boxen sätter igång i höst igen.

Så boxningen fick bli dagens andra och sista pass. Jajemen, bröst och triceps körde jag tidigare idag. Inte konstigt att jag måste äta hela tiden. Hungriggggg. Det får bli lite kvarre (kvarg) nu alltså, mm!
 
 

Just killed my legs and butt

| Postat i: Träning
1
Måndag 17/6 klockan 18:45

Hej och hallå!
Hade en bra träningsvecka förra veckan. Tränade alla dagar utom tisdag. 
Idag var jag på gymmet i två jädra timmar. Körde ben och biceps! LOVE. Köttade på med fem benövningar med extra fokus på baksida lår och RUMPA (sällan..? Näää.) och sedan tre bicepsövningar, sedan lite stretch, proteindrink och riskakor på det. När jag kom hem tuggade jag i mig två kycklingfilér och ris. Jag är fortfarande ganska slut men jag dricker vatten och tar igen mig lite. Ett mål till ska jag klämma i mig. My leg muscles wants FOOD

Lite ådror kikade fram på låren idag. Jag bah: KOMSI KOMSI.

 

Senaste dagarna i bilder

| Postat i: Träning
0
Måndag 11/6 klockan 18:58

Tja! Oj men shit. Worst blogger ever. Får faktiskt lite dåligt samvete över att inte ha bloggat på ett tag. Men det har varit full rulle kan man säga. Torsdag och fredag örra veckan hade jag praktiksemniarium i Stockholm med klassen. I lördags åkte jag hem till mitt lugna fina Sundsvall. Samma kväll fick jag sån träningsabstinens (hade inte tränat sen tisdags, ILLA!) så jag begav mig till gymmet på kvällen. Var helt själv där, vilket inte var så konstigt klockan 23, en lördagkväll, med cruising i stan.
 
Här nedan bjuder jag på lite bilder från dagarna i Stockholm.

 
 

Nu är jag klar på TV4 Uppsala

| Postat i: Allmänt
1
Onsdag 5/6 klockan 15:00

Hej! Idag är min sista praktikdag på TV4 Uppsala. Jag kan inte riktigt fatta att jag har tagit mig igenom en 20 veckors lång praktikperiod i en ny stad med nya människor. Till en början var jag fakiskt rädd. Eller vettskrämd kanske är ett per passande ord. Det kändes riktigt jobbigt att behöva lämna alla nära och kära för att flytta 31 antal mil söderut helt själv. Och för att jag ändå gjorde det, vill jag tacka Björn för. Du trodde hela tiden på mig och puschade mig dit jag är idag. Tack, du är bäst skäggs. Det är fantastiskt att ha någon som tror på en när man själv inte riktigt gör det. Vilket jäkla lyckopiller du är!!
 
Sen har mamma också ställt upp jäkligt mycket, tack för det! 
 
Så nu återstår bara den här dagen, plus två semineriumsdagar, sedan kommer jag hem!
 
 

Kind of helkroppspass

| Postat i: Träning
0

Onsdag 5/6 klockan 10:43

Hejhej! Igår körde jag nästan ett helkroppspass på gymmet, fick lite panik när jag insåg att jag inte kommer att hinna träna förrän nästa vecka. 
Så det fick bli allt utom bröst och triceps. Skulle jag ha gjort 100% helkroppspass så hade jag bara haft tid att dutta lite på varje övning alternativt blivit klar dagen efter. Not so good. Å rumpan värker idag, score!

PW med får

| Postat i: Träning
0
 
Tisdag 4/6 klockan 12:48
 
Hej på er! Ja, så här ser jag ut idag! Vilken kall tisdag vi har i Uppsala idag... Vilken tur att jag tänker landa på gymmet efter jobbet då! Det är dags för benen och rumpan att få sig en omgång. 

Igårkväll tänkte jag inte köra någon kondition men sedan flög jag upp ur soffan i träningssug-anda och snörade på mig löpardojjorna för en PW. Möttes av en massa bräkande får som tittade på mig med sina obehagliga ögon. Helgen i bilder

| Postat i: Träning
1
Söndag 2/6 klockan 16:26
 
Heej! Det sprätter inom mig när jag skrev sexan, det är juni, det är SOMMAR! Det har varit en händelserik helg på många sätt, det dåliga är inget jag tänker gå in på. Jag kan bara tänka på vilken tur man är som hade dom som man just hade kring sig just då, speciellt Björn.
 
Men resten har varit superbra! När jag kom hem i fredags köpte jag och Björn en glass var och satt ute i solen på en filt, så jäkla gött! Kring lunchtid på lördag tog jag en fika på stan med Sofie. På lördag dag firade vi min fina systerdotters 1-årsdag. Ungen fick två Fjällräven-väskor, det ska börjas i tid, hehe!Glassigt med Björn
 
 


Fika på stan med bästa Sofie Födelsedagstjejen!

 
 

 Och idag blir det tåget till Uppsala!