Godaste lchf-tårtan!

| Postat i: Recept, tips om träning, kost & hälsa
0
♥ Fredag 30/11 klockan 15:55 ♥
 
Tja!
 
Hade det så mysigt och tevligt igår när vi firade mammas födelsedag. Både hon och syrran hade bakat såååå goda lchf-godsaker. Och jag måste då säga det, lchf-prinsesstårtan som mamma gjorde vart helt underbart god!! Skulle aldrig ha gissat på att den var lchf om jag inte redan visste den. Så jädrans god! Receptet hittar ni i Katrin Zytomierskas nyaste kokbok. Man kan till och med göra lchf-lussekatter. ALLT på bilden nedan är lchf-godsaker.
 
För tillfället är jag hemma och har packat ihop lite träningsgrejer och sånt. Känner mig trött och seg men jag ska banne mig till gymmet och köra bröst och triceps ändå, det är bara att vakna till och peppa till!
 
 
Ha en trevlig fredag

Grymt pass

| Postat i: Träning
0
♥ Torsdag 29/11 klockan 14:11 ♥
 
Hej!
 
Var på gymmet igår och körde biceps och underarmar, helt okej pass. Men inget jämfört med mitt senaste rygg och axepass. Jääääklar vilket bra pass det var! Körde hur hårt som helst och det kändes så skönt!
 
Imorgon står bröst och triceps på schemat. Den gången ska jag testa att ladda upp med lite kolhydrater några timmar innan gymmet och se hur energin påverkas. Äter ju någon sorts LCHF nu och jag har läst på om LCHF med modifieringar. Alltså att göra om kosten så den passar en själv när man tränar osv.
 
Idag fyller min kära mamma år, grattis! Älskar dig
 
Nu ska jag fixa mig lite inför mamis födelsedagsfirande!
Hejdå!

Gör om gör rätt

| Postat i: Träning
0
♥ Måndag 26/11 klockan 10:43 ♥
 
God morgon!

Det går verkligen segt med bloggandet nu. Men det är lite saker som jag tänker på nu och jag har liksom inte riktigt kännt för att skriva. Samtidigt som jag vill skriva. Låter det komplicerat? Hur som helst går träningen riktigt jäkla bra och jag tränar som bara den! Både styrka och kondition.

En annan rolig sak är att jag känner mig mer i form nu jämfört med under/efter deffen. Gör om gör rätt helt enkelt.  Äter helt annorlunda nu jämfört med under deffen, och det fungerar finfint på alla sätt!

 


Hejdå!

 

 

Bloggtorka

| Postat i: Träning
0
♥ Måndag 19/11 klockan 14:37 ♥
 
Hej!
 
Det var alldeles för länge sedan jag bloggade, jag vet det. Det hela började med att jag var sjuk och inte kunde träna. Min blogg handlar ju till största del om träning så det kändes inte som att jag hade så mycket att skriva om. Sedan kom jag inte riktigt tillbaka in i bloggandet.
 
Men här är jag igen!

Ikväll ska jag på Bodybalance. Det är välbehövligt då jag är ganska stel. Men nu är klockan bara halv tre, vad ska jag göra fram till sju då passet börjar? Känner för att ta ett konditionspass på gymmet.. Har varit duktig och kört kondition några dagar i veckan, det är ju så skönt och bra flr kroppen!
 
Nu ska jag snart ta ut brödet ur ugnen. Jag har bakat lchf-bröd, ett recept som jag testar för första gången. Det ska bli spännande att se hur det smakar. Ni får veta sen!
 
 
Hejdå så länge!