Snygg träningsmotivation!

| Postat i: Träning
1
♥ Lördag 27/1 klockan 13:37 ♥

Hej!

Som många andra så är det alltid roligt med lite extra motivation - i form av inspirerande bilder! Här nedan bjuder jag på några snygga ryggar, ben och magar!
Funderar starkt på att ta en löptur ute i snön! Får se hur det blir med den saken.
Vad blir du motiverad av?

Hoppas ni blir lika motiverad som mig!


Hejdå!

Kvällsträning är nice!

| Postat i: Träning
0
♥ Fredag 27/1 klockan 23:39 ♥

Hey!

I och med att det är så mycket folk på gymmet mellan kl 15-18 och så har jag mer och mer börjat träna på kvällarna runt 20-tiden. I går stack jag och Björn till gymmet runt nio, efter att ha kollat en stund på AIK-Djurgården matchen. På tal om den matchen - vad är det egentligen för idioter till supportrar de lagen har?! Innan matchen ens hade börjat så var det bråk och jättemånga poliser fick försöka hejdå människorna.. Herregud vilka människor det finns.
Men åter till träningen! Trots att det var så pass sent som vi stack till gymmet i går så var det ändå några stycken där, men ganska lagom mycket ändå. Men ikväll då var det jättelite folk där! Det var nog lite senare som jag stack till gymmet ikväll, och först var det bara jag och en kille till där, sedan kom det tre stycken till. Men vad skönt det är att träna så här sent alltså! Det känns riktigt skönt att sätta sig framför tvn sen ;)


I dag blev det ben och mage. Just mage är något jag lagt på lite mer nu i veckorna, känns nice det!


Ha en fin kväll!

En ny "inför sommarn"outfit...

| Postat i: Mode & sånt
2
♥ Onsdag 25/1 klockan 18:20 ♥

Tja!

I och med att vi har slagit köldrekord för denna vinter så investerar jag i en ny sommaroutfit och längtar till solvarma dagar med bara ben och kortärmat...
Shorsten kommer jag klippa av och vika upp en bit, som pricken över i. Linnet är väldigt stort på sidorna så jag tyckte det var lite kul och knyta och leka mig fram till något snyggare! Så här:


Nya kläder.

Visst längtar man allt lite till sommarn av att shoppa sommarkläder?


Hejdå!

Min höjdpunkt från 2011: bildjournalistikprogrammet!

| Postat i: Foto & Film
0
♥ Torsdag 12/1 klockan 23:48 ♥

Hej!

En av höjdpunkterna från 2011 som jag inte har berättat om är att jag faktiskt kom in på min utbildning som jag sökte: bildjournalistik på Mittuniversitetet!
Jag trodde aldrig att jag skulle bli antagen! Jag var rätt bitter när jag skulle kolla vilken reservplats jag skulle komma på när jag såg att jag hade fått bekräftan (så säker var jag alltså). Då stod det "reserv" på journalistikprogrammet, och antagen på bildjournalistprogrammet. Vilken lycka!!

När jag sökte in till bildjournalistikprogrammet fick jag göra ett arbetsprov som jag skickade in. Temat var "smutsiga jobb" och jag fotade en lackerare som heter Nicklas. Här är bilderna som jag sökte in med:

"Nicklas på lacken"


Det var det!
För övrigt hade jag tenta i "medier, kultur och samhälle" igår. Jag hoppas så in i norden att jag klarade den!

Hejdå!