Ny piercing och shopping

| Postat i: Mode & sånt
5
♥ Måndag den 7/3 klockan 20:24 ♥

Hej!

Som jag skrev i föregående inlägg så tränade jag idag, det gick bra! Lade på extra tungt motstånd på spinningen så man fick ta i lite extra, härligt!
När jag gick och gjorde några ärenden på stan så gick jag in på piercingstudion Shanti för att fråga när närmaste tid fanns för att ta hål i örat (i broskdelen), idag klockan 17.30 svarade piercingkillen, så jag beslöt mig för att köra på det så nu har man hål i brosket! Känns lite spontant att bara ta hål i örat bara så där, jag sa inget till mamma och pappa innan men de visste ju att jag skulle ta hål i örat någon gång framöver, eftersom jag har pratat om det ett tag, så helt överraskade och spontant var det inte. Jag tycker Shanti är ett riktigt bra ställe! Har tagit alla mina piercingar där (båda hålen i örat, navelpiercing och nu broskdelen). Han som piercade mig är trevlig och proffsig! Så ska det vara.


På Barista.


En grön Sofie.


Passade på att ta en piercing i örat när man
hade tid!


Igår (6/3)
var jag i birsta med mamma och köpte lite grejer. Jag har länge varit ute efter en träningsväska. Vet ni hur svårt det är att hitta en snygg och lagom stor och inte alltför dyr träningsväska?! Jag fick äntligen tag på en. Fyndade även ett par snygga skor, med lågt skaft och det kan vara kul att ha skor med lågt skaft istället för bara stövlar! Jag tyckte även att jag behövde strumpor så jag köpte tre par fula, roliga strumpor. Förra veckan införskaffade jag mig en ny garderob eftersom jag inte fick plats med alla mina kläder, köpte en hängare att ha i garderoben, där man kan hänga sjalar, skärp eller vad man nu vill hänga upp i den.


Träningsväska.


Kul att ha några låga klackskor också.


Mina fulsöta strumpor.


Smart hängare att hänga sjalar, skärp m.m i.


Hejdå!


Hittills till Ny piercing och shopping


a.

Vart köpte du väskan och vad kostade den ?:)

CO

Snygga grejor :)Ps. Ser ut som det hänger en tomte längst ner i mitten på den nedersta bilden... ;)

Fia

Jätte snygga skor!


URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Sandra

"a" SV: Jag köpte väskan på Stadium för 329 kr :)"CO" SV: Tack! :) Haha ja det gör det faktiskt!


URL: http://nannasnowblack.blogg.se/
Sandra

"Fia" SV: Tack så mycket! :)


URL: http://nannasnowblack.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: