Filmrecension: The End Of The World

| Postat i: Foto & Film
0
♥ Torsdag den 10/3 klockan 16:10 ♥

Hej!

Igår (9/3) såg jag och brorsan två filmer, vi började att se "The End Of The World."

Skådespelare:
Ben Cross, James Brolin, Ian Somerhalder, Bettina Zimmermann

Regissör:
Jean De Segonzac

Genre:
Sci-Fi, Äventyr

Handling: Året är 2048. Globala uppvärmningen har orsakat en global katastrof kallad "The rising". Havsnivån har stigit raskt och 70% av jordens tidigare landyta befinner sig nu under vatten. Miljarder människor är döda och bara de högsta topparna och enstaka byggnader syns ovanför vattenytan. I den här postapokalyptiska världen erbjuder John Kubiak och hans två söner sina dykfärdigheter till högstbjudande för att hitta svunna tiders skatter. Vatikanen ger dem uppdraget att hitta en gammal mytiskt spira med okända krafter, men utöver att slåss mot muterade skapelser i vattnet måste de också konkurrera mot en hänsynslös grupp som också är ute efter samma artefakt. Jakten är igång!

Källa: lovefilm.se


Jag tycker...

För det första var det bara Ian Somerhalder av skådespelarna som jag kände igen. Dock så tycker jag inte att man ska gå så mycket på skådespelarna, det finns grymma filmer med skådespelare som man aldrig sett förut. Exempelvis Paranomal Activity, där känner jag inte igen någon av skådespelarna. Nog snackat om det.
Till en början var filmen helt ok. Efterhand blev den konstig, man upptäckte missar av de som har gjort filmen m.m. Det slutade med att jag och brorsan skrattade och skämdesöver hur pinsamt dåligt en del scener var. Jag måste nästan ge ett exempel på en jäkligt kosntig scen. En präst som är "one of the bad guys" smyger in i kök på samma båt som sina fiender. Prästen går fram till en bänk med toastbröd och stoppar hemlighetsullt in toastbröd i munnen, och går sedan ut ur köket igen. What was the point? Nothing! Den scenen var totalt osammanhängande och onödig, för att inte tala om skrattretande.
Angående de "muterde varlesnerna i vattnet som de slåss för" så är itne det en särskilt spännande eller viktig del av filmen. Om inte jag minns fel så var det några stora hajar som syndes i bild i hägst 30 sekunder.
Pricken över i:et är när filmen slutar och världens töntigaste happy-låt spelas.
Den här filmen hade fungerat ok som en animerad barnfilm, men som en spännande Sci-Fi-film? Nej, tack.


Mitt betyg
1 = Dålig, Inte sevärd
2 = Dålig, men sevärd
3 = Bra
4 = Riktigt bra
5 = En av de bästa filmerna som gjortsThe End Of The World - hade passat bättre som en
animerad barnfilm.Hejdå!
Hittills till Filmrecension: The End Of The World

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: