Nyheter efter besök hos VC

| Postat i: Träning
0
 
 
Hej! Sorry för usel uppdatering. Men det har varit jäkligt mycket plugg och sånt nu så har faktiskt bortprioriterat bloggen ett tag.
 
Ni som har hängt med ett tag vet ju att jag har skadat mig efter att ha "knicksat till" nacken under ett träningspass som sedan ledde till smärta  i bröstryggen. Efter flera besök hos naprapaten och voltaren- och alvedonskur så blev det ändå inte bättre. Men härom veckan testade jag att sova i en annan säng som är mycket hårdare än min vanliga, och hör och häpna - äntligen blev det bättre i ryggen! Det kändes ju inte jättekul att det är på grund av min säng som jag inte har blivit bättre. Så tidigare den här veckan bar jag mig iväg och köpte en stor och ny (hård) säng. Den tar upp nästan halva rummet. Och eftersom jag inte har några sängben ännu så känns det som att ligga på en stor flotte, exotiskt!
 
I alla fall, jag besökte vårdcentralen i fredags och fick glädjande besked.Jag har INTE fått någon typ av skada, exempelvis slitskada. Utan jag har fått en överträningssmärta. Det är som jag anade: jag är övertränad. Det är ju sånt som man bara läser i tidningar och sånt. Inte kan väl jag få det?
 
Men till min stora lycka så sa läkaren att jag kan börja med löpning och lätt styrkeäträing redan nu. Och jag kommer sakta men säkert kunna börja köra tyngre om en månad. Läkaren sa också att jag ska undvika att träna muskeln pectoralis, så det är bara att hålla sig ifrån chins bland annat.
 
ÄNTLIGEN kan jag börja träna igen!
Hittills till Nyheter efter besök hos VC

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: