Svar på kommentar: proteinpulver och PWO

| Postat i: Svar på kommentar
1
Tjäna snygging! :) jag satt precis & kollade på din blogg ang proteinpulver eftersom jag ska köpa mig ett snarast! Tar du nånting innan träning & i så fall vilket? Jag tänkte nog satsa på de du rekommenderar på bloggen, vassleprotein, 80? Vad rekommendera du för märke? :) och hur vet jag att det är ett vassleprotein? (Sry om det är en dum fråga) :) kraaaaam!
-
Svar: Tjena själv snyggo! Jag dricker inget protein innan träning, det tar jag i stället direkt efter passet då musklerna behöver det som mest.

Förut drack jag PWO innan träning (pre workout dryck) för att få lite mer energi innan passet. Den jag har heter Craze. I vår ålder behöver man egentligen inte PWO (man är ju ung och frisk liksom!) men visst är det najs när man känner att man har extra energi under passet. Koffeintabletter kan vara ett enklare alternativ om man är trött och vill bli lite piggare, eller varför inte en hederlig kopp kaffe? 
 
Jag rekommenderar Self Omninutrition's protein Micro Whey Active, därför att jag tycker att det smakar bäst! Du kan bl a köpa den på XXL men även på nätet. Den säljs som 1 kg, 2 kg och 4 kg. 
 
Så här står det på deras hemsida om proteinet:

"Perfekt proteinkälla för alla personer med aktiv livsstil. Lättsmällt och lättupptagligt för kroppen. 100% vassleprotein förstärkt med aminodipeptider. Endast 0,3% fett i färdig dryck. Finns i 10 goda smaker ”bara att blanda med vatten” samt en naturell utan tillsatt arom."
 
Det finns dom här smakerna: Choklad, Vanilj, Jordgubb, Naturell, Banan, Skogsbär, Mintchoklad, Bananchoklad, Caffélatte, Persika, Päronvanilj.

(Jag har testat choklad och jordgubb, mums!)

Det här proteinet är alltså inte 80% vassle utan 100% vassle.
 
Men många snackar även om proteinpulvret One Whey som finns hos Fitnessguru. Det ska tydligen vara gott och dessutom så är det billigt. Jag har själv inte testat det så det är svårt att säga om det är bra eller dåligt, men jag tror absolut att det kan vara ett bra (och billigare!) alternativ till Self Omninutrition. Jag ska i alla fall testa One Whey nästa gång jag köper protein!
 
Angende frågan om man vet om proteinet är vassle: (ingen dum fråga BTW!) heter proteinpulvret "whey" så är det vassle, eftersom whey betyder vassle.
 
 Min söta shaker, den har man druckit mycket protein ur (mest nostalgisk stämma)
 
 
 
 
Hittills till Svar på kommentar: proteinpulver och PWO


Maricel

Taack kompis før svaret :) Du dricker endast efter träning och ingenting innan du går & lägger dig eller nåt? :) Kram

Svar: Det var så lite! :DEn del träningsdagar dricker jag kaseinprotein när jag ska sova, eftersom det proteinet tas upp sakta av kroppen, så det är bra medan man sover.
Det händer också att jag dricker en proteindrink mitt på dagen, men jag gör inte det så ofta :) Kraaam!
Sandra


URL: http://mariceleriksson.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: