Motstå frestelserna, du är inget djur!

| Postat i: Träning
3
Fredag 26/7 klockan 12:30

Hej! Jag älskar när jag är i mitt nyttiga flow. Jag mår så bra av det. Jag vet när jag ska äta och vad jag ska äta. Jag får längta till fredag och lördag då jag får unna mig gotta. Men ibland går flera dagar med onyttigheter, och man kommer med ursäkter som "det är bara gotta till den här filmkvällen," eller "en glass på stranden gör inget." Helt seriöst, jag har varit sjuk ett par dagar nu, och därmed har någon form av godis har slukit ner varje dag.  Jag mår verkligen inte bra av det, varken psykiskt eller fysiskt.
 
Jag vill bara göra en oyttighetsrensning - inifrån och ut - och komma tillbaka till livet. Jag förstår inte hur en del människor alltid kan äta så som jag har gjort nu ett par dagar. Det låter dramatiskt. Det är absolut inte som att jag har ätit burgare och chokladkakor varje dag. Men de onyttigheter jag har ätit är för mycket för mig. 
 
Det är äckligt klyschigt, men på måndag ska jag köra igång igen. Tillbaka till mina normala kostvanor och löpa mer. Det är ju inte ens lika gott att äta choklad mycket som det är när man bara äter choklad en dag i veckan! Varför stoppar man ens i sig saker som man vet att man mår såligt av? Det är ju faktiskt en ganska bra fråga. Mat/godis är ingen belöning eller tröst. Bara för att man haft en stressig dag så behöver man inte äta en godispåse. Vi är faktiskt inte djur. Jag SKA motstå frestelserna. Jag ska. Jag ska. JAG SKA.
 
Är ni med mig? Finns viljan så finns chanserna att klara det.
 
 

Hittills till Motstå frestelserna, du är inget djur!


Erika J.

Hej. Du har väldigt snyggt tränad kropp. Inspiration för mig som styrketränar.

Erika J.

Hej. Du har väldigt snyggt tränad kropp. Inspiration för mig som styrketränar.

Svar: Åh, tack så jättemycket! Det värmer verkligen :) väldigt motiverande för mig!
Sandra

M Rydberg

SÅ sant!! Hade inte kunnat skriva det bättre själv. Man vet så väl att man inte mår bra av allt onyttigt men endå finns tanken där att "en glass idag för att det är så varmt gör inget", "jag får äta godis idag jag har ju semester" osv osv.

Svar: Eller hur :) Det gäller att ta med den tanken också, vilket inte är så lätt alla gånger ;)
Sandra


URL: http://frokenrydberg.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: