Tips på proteinpulver: smaker och märken

| Postat i: Recept, tips om träning, kost & hälsa
2
Måndag 25/2 klockan 20:12
 
Hej! Läste ni mitt tidigare inlägg som jag skrev om proteinpulver? Här kommer i alla fall fortsättnignen på det med tips på goda (och vidriga) protein!
 
De märken som jag har använt är Star nutrition's protein whey-80 och Self Omninutrition's protein Micro Whey Active.
 
Mitt allra första protein som jag köpte (åh, nostalgi!) var Star Nutrition's vanilj. Just då tyckte jag att det var jättegott, men efter ett tag tyckte jag det smakade.. skit?
 
I alla fall, Star nutrition's protein whey-80 är ett av de populäraste proteinet på marknaden och säljs på bland annat gymgrossisten. 
 
De smakerna jag har köpt är:

- vanilj
- choklad
- cookies and cream
 
Jag tycker varken om vaniljen eller cookies and cream, kan ju kanske bero på att jag alltid blandar med vatten i stället för mjölk. Med överlag så finns det en massa smaker av det här märket och eftersom att det är billigt så kan man ju testa några smaker. Har man aldrig använt sig av proteinpulver så tycker jag att det här är ett bra protein att börja med. 
Och nu kommer vi till mitt favoritprotein: Self Omninutrition's protein Micro Whey Active.
Det här är ett gott protein som jag faktiskt inte blir less på (hur bra är inte det??)
 
De smaker jag har köpt är:
 
- choklad
- jordgubb
 

Jag tycker att chokladen smakar bäst, men jordgubben är inte dålig den heller. Tänk vad goda de måste vara med mjölk! (blandar alltid med vatten).
Jag använder även Self Omninutrition's kaseinprotein. Och himmel vilket gott protein! (om man blandar med mjölk!!) Det smakar som milkshake, tjockt och gott, mmm! Jag har bara testat choklad och den kan jag varmt rekommendera.
 
 
Sammanfattning:
Jag tycker att Star nutrition's 
protein whey-80 är bäst att testa som sitt första protein. Detta för att ta reda på om proteinpulver passar en då det är billigt och bra och finns i en mängd smaker. Även om inte jag är så jätteförtjust i smakerna så kan nju ni göra det, särskilt om ni blandar med mjök, då smakar allt bättre.
 
När man känner att man vill fortsätta med protein tycker jag att man kan testa Self Omninutrition's protein Micro Whey Active, för det är godast (tycker jag) men lite dyrare
 
 
Sedan finns det en del protein som jag är nyfiken på att testa, och dessa är:
 
- Scitec Nutrition's protein chocolate - peanut
- Scitec Nutrition's protein chocolate - hazelnut
- Scitec Nutrition's  protein strawberry white chocolate
 
 
Någon som har testat någon av dessa??
 

Hittills till Tips på proteinpulver: smaker och märken


Moster

Jag blev tipsad om den här och har beställt en mindre förpackning. http://www.bodybuilding.com/store/san/platinum-isolate-supreme.html

Ska bli spännande att prova, beställde chokladsmak!

Svar: ohh ska kolla på det där! Hoppas du gillar det! :)
Sandra


URL: http://swedeinflorida.blogspot.com/
Ida

Alltså om det finns ett protein som är gott så är det fitnessgurus one whey, finns i massa olika smaker och dom är så sjuuuuukt goda att det inte är sant! Med vatten till och med, såklart godare med mjölk men muuuums ändå :D

Svar: Ohh jag är faktiskt riktigt nyfiken på det!! Vilka smaker har du testat? :))
Sandra


URL: http://idaaakebrand.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: