Jag ska ha rockutställning!

| Postat i: Musik och nöje
0
♥ Onsdag klockan 20:32 ♥

Hej!

Jag ska ha rockutställning!


Som projektarbete i skolan så håller jag på att göra en konstportfolio med rocktema. I portfolion har jag samlat de flesta av mina rockiga teckningar. Jag har under en tid försökt hitta ett ställe där jag kan ställa ut mina teckningar, och jag har fått napp!
Jag fick svar på mitt mail av en person på Kulturmagasinet, som håller i ungdomsutställningarna. För några veckor sedan träffade jag henne och vi planerade min kommande utställning.
Vi kom bl a fram till att jag ska ha min öppning den 3:e mars. Jag har även bjudit in pressen så jag hoppas att de kommer, det vore jätteroligt! Dessutom har jag utställningsrummet för mig själv, det känns riktigt nice eftersom jag har rocktema och vad som helst skulle inte passa in med mina teckningar. I det rummet kommer jag även att spela en blandsiva med artisterna/banden jag har tecknat av, det betyder att det bl a kommer att spelas Slipknot, Nirvana och Avenged Sevenfold på Sundsvalls museum. Det är inte varje dag man hör sån grym musik på museum! Jag ser fram emot att kanske kunna locka ungdomar till utställningen, jag tror nämligen inte att det är så ofta som de går på utställningar på Kulturmagasinet.


Igår (1/3) var jag på kulturmagasinget och satte upp teckningarna och idag (2/3) var jag där och checkade musiken och ljussättningen, det ser verkligen jättebra ut och musiken gör sig nå jävulst grym där! När jag gick uppför trappan så hörde man musiken, och precis när jag klev in i utställningsrummet sjungs orden "Shh be quiet, you might piss somebody off" från Avenged Sevenfold's låt "Critical Acclaim", -effektfullt!

(Jag har lagt upp flera teckningar under kategorin "Teckningar").

Vad? Utställning med rocktema där jag ställer ut de flesta av mina rockiga teckningar.
Var? Kulturmagasinet på Sundsvalls museum.
När? Öppningen börjar torsdagen den 3/3 och då kommer jag att vara där och bjuda på förfriskningar. Utställningen kommer att öppen fram till den 20:e mars.Min affisch som är gjord av mig och kommer sättas upp på olika ställen.
Be there!


Hejdå!Hittills till Jag ska ha rockutställning!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: